Forfatteroversigt

Christina Andersen Reyn

Alt fra denne anmelder »

Forfatter til Lysere dage (kortroman, 2021) & bogrummets grundlægger. Skriver af bøger, mandagsbønner, klummer, breve, lister og blogindlæg på Ennybesked.dk. Læser bredt: tænkelitteratur, gammelt, nyt, smalt, sjovt, grumt, kærligt og også det rene sukker.

Lars Poulsen

Alt fra denne anmelder »

Oversætter og lydbogsindlæser.

Marie Deleuran

Alt fra denne anmelder »

Læsehest og mor til 3. Bibliotekar ved Det Kongelige Bibliotek resten af tiden.. og redaktør på Bogrummet (primært aften/nat!)

Geisler

Alt fra denne anmelder »

Har altid læst meget og alt muligt - tegneserier, De 5-bøgerne, sciencefiction (husker stadigt De hvide bjerge fra folkeskolen), Hornblower-serien, en del af Dostojevskijs kortere noveller, krimier, med efterhånden en lille forkærlighed for østeuropæisk litteratur. Skønt, så alsidigt den litterære verden er.

ABR

Alt fra denne anmelder »

Familiefar i 40'erne. Læser så meget jeg kan komme til og har overskud til.

Ann-Charlotte

Alt fra denne anmelder »

Læreruddannet fra Århus og fagjournalist fra DJH.

newyorkcitygirl

Alt fra denne anmelder »

Litteraturelsker, globetrotter, bymenneske bosat i København - og så har jeg en forkærlighed for det italienske køkken og storbyrejser til Rom. Jeg interesserer mig især for nyere litteratur og har en forkærlighed for socialrealisme. Nogle af de forfattere, der har gjort stort indtryk på mig er: Philip Roth, Bret Easton Ellis, Douglas Coupland, Einar Már Gudmundsson, Hallgrimur Helgason, Paul Auster, Siri Hustvedt. Af danske forfattere vil jeg fremhæve Jan Sonnergaard, Jakob Ejersbo, Martha Christensen, Thomas Bobergs rejsebeskrivelser og Karen Blixen. Jeg læser stort set alt, men krimier, sci-fi og fantasy har af en eller anden grund aldrig formået at fange min interesse. Læs også gerne mine boganmeldelser på litteratursiden.dk: http://www.litteratursiden.dk/user/23953/anbefalinger

Bjarne Jensen

Alt fra denne anmelder »

Født 1970. Pædagog siden 1999. Læser stort set alt, men primært spænding, krimi, science fiction og tegneserier.

Britta Klitgaard

Alt fra denne anmelder »

Læreruddannet, novelleforfatter, anmelder på Bogrummet. Har udgivet "Sølvklokker" på Lindhardt og Ringhofs Forlag (e-bog/2017) og bidraget til flere redigere antologier.

Christian Møgeltoft

Alt fra denne anmelder »

Forlagsuddannet, forfatter, litteraturanmelder på Bogrummet og Jyllands-Posten og medstifter af den store opskriftportal https://spicytwist.dk/ Før voksenromanerne "Uskyld" og "Uskyld 2 - Døden i Gentofte" har jeg udgivet børnebogen ”Jakob hjælper Cirkus Ramasjangski”, der indgik i Aschehougs skolebogsserie ”Dig selv”. Et par yndlingscitater: “Man skal kunne glemme alle vores handlingers kosmiske betydningsløshed for at kunne være forfængelig, og det er en grov form for dumhed” (Nattog til Lissabon, Pascal Mercier) “For en mand med en stor hammer ligner alle problemer søm” (Amos Oz om Israels behandling af palæstinenserne) Bogserien “Uskyld” kan følges på facebook.com/uskyld