0 kommentarer

MilkyWay Meat – Sanddæmonen af L. G. Jensen

af d. 11. maj 2010
Info
 
Sideantal

277

Udgivet

2010

ISBN

978-87-02-08171-8

 

Bogen handler om drengen William, som bliver taget af politiet under en razzia hos en pusher, og derfor bliver sendt væk af sin far for at komme i lære hos en slagter.
William selv er godt tilfreds med at skulle ud at lære et af de gamle håndværk, som er blomstret op på ny efter at jorden er begyndt at kolonisere planeterne rundt omkring i universet. Han er især glad for tanken om endelig at komme ud at se andre planeter, da han i modsætning til de fleste andre på den tid aldrig har været væk fra jorden før.

Da han ankommer til slagteren finder han hurtigt ud af, at det at være slagter ikke er det mest ufarlige job man kan finde. Først bliver William sat på en livsfarlig optagelsesprøve, så de kan finde ud af om han er gjort af det rette stof.
Efterfølgende bliver slagterfolkene sat på en livsfarlig mission. De er blevet bedt om at dræbe en sanddæmon, der hærger en landsby i en landsby på planeten Kreya.

Jeg vil anbefale bogen som en meget god ungdomsbog. Jeg syntes at bogen er meget spændende og godt skrevet, og så har den også en god humor visse steder. Jeg kan kun sige at det var en god bog, og jeg håber at forfatteren har tænkt sig at lave en efterfølger.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter