NYESTE
Født:
1958, Danmark

Peter Madsen

Dansk tegner. Kendt for sit arbejde med serien “Valhalla”.

Bibliografi

1979  Ulven er løs

1980  Thors brudefærd : et sagn fra den ældre edda

1982  Odins væddemål

1983  Hen ad vejen : tegninger og serier fra 75-82

1983  Viola og ridderen

1987  Historien om Quark

1988  Aftenhymne

1988  Morgenhymne

1989  Troldehistorien

1989  Rejsen til Udgårdsloke

1990  Grønlandsk dagbog

1990  De gyldne æbler

1991  Ormen i dybet

1992  Frejas smykke

1993  Hvem er Benny?

1993  Den store udfordring

1995  Menneskesønnen : en tegneserie om Jesus

1996  Skitser og forstudier til tegneserien Menneskesønnen

1997  Gudernes gaver

1998  Mysteriet om digtermjøden

1999  Historien om Job

2001  Gennem ild og vand

2001  Religion 7-8

2003  Signes jul : en julebog

2003  Signes jul : en julebog

2004  Historien om en mor

2006  Balladen om Balder

2007  Rejsen til Jerusalem : en påskebog

2007  Muren

2009  Rødder : en troldebog

2009  Bedstevenner : en troldebog

2009  Spor : en troldebog

2009  Vølvens syner

2010  Valhalla : den samlede saga

2010  Valhalla : den samlede saga

2010  Mit eller dit? : en troldebog

2010  Festen : en troldebog

2010  Sov godt, Pajko! : en troldebog

2010  Valhalla : den samlede saga

2011  Er det sandt? : en troldebog

2011  Heksen : en troldebog

2011  Valhalla : den samlede saga

2011  Valhalla : den samlede saga

2012  Troldsuppe : en troldebog

2013  Brunpels : en troldebog

2014  Eventyrbogen : 25 klassiske folkeventyr

2014  Musen

2015  Blåbærturen : en troldepixi

2015  Anton

2015  En ny ven : en troldepixi

2015  Gemmeleg : en troldepixi

2015  Halen : en troldepixi

2015  Spisetid : en troldepixi

2015  Troldeliv – fem fortællinger fra skoven

2015  Træet : en troldepixi

2016  Troldeliv : julekalenderbogen

2018  Vingeslag : en tegneserie

2018  Nøkkens jul : en troldebog

2019  Valhalla i nye hænder

2020  Isskoven : en troldebog

2021  Urhistorien

 

Urhistorien af Peter Madsen

af Ann-Charlotted. 2. januar 2022
Hvor kommer vi fra, og hvad vil det sige at være menneske? Uanset hvilke evolutionsteorier, der er fremkommet i tidens løb, så er de første fortællinger, læst op i skolen og tegnet i kristendomshæftet, så stærke, at de vækker en helt unik følelse af at være tæt på noget essentielt, tæt på ”kilden til alting”, […]