NYESTE
Født:
1958, Danmark

Peter Madsen

Dansk tegner. Kendt for sit arbejde med serien “Valhalla”.

Bibliografi

1979  Ulven er løs

1980  Thors brudefærd : et sagn fra den ældre edda

1982  Odins væddemål

1983  Hen ad vejen : tegninger og serier fra 75-82

1983  Viola og ridderen

1987  Historien om Quark

1988  Aftenhymne

1988  Morgenhymne

1989  Troldehistorien

1989  Rejsen til Udgårdsloke

1990  Grønlandsk dagbog

1990  De gyldne æbler

1991  Ormen i dybet

1992  Frejas smykke

1993  Hvem er Benny?

1993  Den store udfordring

1995  Menneskesønnen : en tegneserie om Jesus

1996  Skitser og forstudier til tegneserien Menneskesønnen

1997  Gudernes gaver

1998  Mysteriet om digtermjøden

1999  Historien om Job

2001  Gennem ild og vand

2001  Religion 7-8

2003  Signes jul : en julebog

2003  Signes jul : en julebog

2004  Historien om en mor

2006  Balladen om Balder

2007  Rejsen til Jerusalem : en påskebog

2007  Muren

2009  Rødder : en troldebog

2009  Bedstevenner : en troldebog

2009  Spor : en troldebog

2009  Vølvens syner

2010  Valhalla : den samlede saga

2010  Valhalla : den samlede saga

2010  Mit eller dit? : en troldebog

2010  Festen : en troldebog

2010  Sov godt, Pajko! : en troldebog

2010  Valhalla : den samlede saga

2011  Er det sandt? : en troldebog

2011  Heksen : en troldebog

2011  Valhalla : den samlede saga

2011  Valhalla : den samlede saga

2012  Troldsuppe : en troldebog

2013  Brunpels : en troldebog

2014  Eventyrbogen : 25 klassiske folkeventyr

2014  Musen

2015  Blåbærturen : en troldepixi

2015  Anton

2015  En ny ven : en troldepixi

2015  Gemmeleg : en troldepixi

2015  Halen : en troldepixi

2015  Spisetid : en troldepixi

2015  Troldeliv – fem fortællinger fra skoven

2015  Træet : en troldepixi

2016  Troldeliv : julekalenderbogen

2018  Vingeslag : en tegneserie

2018  Nøkkens jul : en troldebog

2019  Valhalla i nye hænder

2020  Isskoven : en troldebog

2021  Urhistorien

2022  Signe : en fortælling om jul, påske og pinse

2022  Melissa : Copenhell-tegnevæggen 2022

 

 

Signe af Peter Madsen

af Splintd. 4. december 2022
Det er næsten spirituelt at læse sig igennem denne bog. Fordi man får noget fortalt som kan tolkes på mange måder. Der er en dybere mening eller det føles sådan. Men det handler i sidste ende om religion og de traditioner vi forbinder med de tre højtider der beskrives, nemlig jul, påske og pinse. Det […]

Urhistorien af Peter Madsen

af Ann-Charlotted. 2. januar 2022
Hvor kommer vi fra, og hvad vil det sige at være menneske? Uanset hvilke evolutionsteorier, der er fremkommet i tidens løb, så er de første fortællinger, læst op i skolen og tegnet i kristendomshæftet, så stærke, at de vækker en helt unik følelse af at være tæt på noget essentielt, tæt på ”kilden til alting”, […]