NYESTE
Født:
1993, Danmark

Cecilie Sund Kristensen

Dansk digter.

Sund Kristensen debuterede i 2013 som 20årig med digtsamlingen Blandet Slik på Forlaget Mellemgaard, og den 29. juni udkommer hendes anden digtsamling Blå Nætter på forlaget Copenhagen Storytellers. Cecilie har skrevet digte siden hun var 16, men var hurtigt grebet af det skrevne ord, da hun fra 2. klasse begyndte at skrive historier. Digtene rummer primært ungdom, forelskelse, selvdestruktion og lignende, men hun skildrer også af og til samfundet, storbyen, psykiske lidelser som f.eks. angst, samt andre problematikker. Cecilie er drevet af kærligheden, og skriver om den, fordi den fascinerer hende.
I 2012 var hun en af vinderne i Dansk Forfatterforenings novellekonkurrence for unge under 20, og fik en novelle med i digtsamlingen Veje har altid tiltalt mig. Hun har også bidraget til antologien Poesi i Tranquebar, som har samlet favorittekster over et år, der er valgt af publikum.

(Biografi fra forfatterens hjemmeside)

Bibliografi

2013   Blandet Slik

2015   Blå Nætter

 

Blå Nætter af Cecilie Sund Kristensen

af Ann-Kristined. 16. juli 2015
Hvornår indser man at et forhold går den forkerte vej og hvor meget kan man finde sig i i et forhold? Dette er kun Sund Kristensens 2.digtsamling og hun vælger en ganske anderledes opstilling af sine digte, som man sjældent ser: hun vælger at gå baglæns i stedet for forlæns, hvilket egentlig giver mere mening […]