NYESTE
Født:
1986, Sverige

Christoffer Carlsson

Født og opvokset i Halmstad. Arbejder som lektor og forsker i kriminologi ved Stockholms universitet.

Bibliografi

2010  Tilfældet Vincent Franke

2011  Den enøjede kanin

2013  Den usynlige mand fra Salem

2014  Den faldende detektiv

2015  Mästare, väktare, lögnare, vän *

2016  Oktober er den koldeste måned (ungdomsbog)

2017  Den tunna blå linjen *

2021  Forbandelsen

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

 

Forbandelsen af Christoffer Carlsson

af Bjarne Jensend. 29. juli 2021
”Faktum er, at han skriver bedre end næsten alle andre. Ikke bare i genren – for der står det ofte bedrøveligt til – men blandt yngre forfattere i det hele taget.” Ordene kommer fra krimimesteren Leif GW Persson og kan læses på bogens omslag, og da jeg er total GW fan, så måtte Forbandelsen bare […]

Den faldende detektiv af Christoffer Carlsson

af Lars Poulsend. 22. oktober 2018
Mørk, dyster, spændende og utrolig velskrevet. “Den faldende detektiv” er andet selvstændige bind om Leo Junker. Jeg har ikke læst forgængeren, “Den usynlige mand fra Salem”, og selv om “Den faldende detektiv” markedsføres som en selvstændig historie, tror jeg at læseoplevelsen ville have vundet ved at læse dem i rækkefølge. Der henvises nogle gange til […]