NYESTE
Født:
1962, Danmark

Kirsten Sonne Harild

Født i Melsted på Bornholm.

Harild er tidligere redaktør ved Gyldendals Bogklub og hun debuterede i 2003 med “Den hemmelige by” og eventyr-mysterietrilogien, der foregår på Bornholm. I 2005 fulgte ”En rigtig ønskekat” og de første bind i den populære serie “Pony & Co.”

Harild er desuden forfatter til de små “Willi” bøger for piger og drenge mellem 2 og 5 år og højtjtlæsning/letlæsningsserien “Pjok og Petrine” for piger mellem 6 og 9 år (begge serier med illustrationer af Inger Tobiasen).

I samarbejde med tegneren Jan Solheim har Harild udgivet ”Cornelius Krut” En gennemillustreret detektivserie for drenge og piger om Østerbrodrengen Cornelius og hans makker Lulu. I samarbejde med Anne-Marie Donslund har Harild skrevet “De første piger på månen” (2012) om to papsøstres vilde eventyr i den islandske ødemark. Desuden har Harild skrevet serierne “FC Englene” (fodboldserie for piger) og “Død eller levende” (western for børn, illustreret af Jan Solheim).

I 2013 har hun i samarbejde med sin datter Tilde Harild Gaardboe udgivet de to første bøger “Vina betyder veninde” og “Vina og skoven” i en lille letlæst fotofortælling for børn om den islandske hest Vina. Udover at skrive bøger, skriver Harild fast historier med børn indlagt på Rigshospitalets børneafdelinger og holder jævnligt foredrag om sit forfatterskab. Desuden laver hun forfatterskoler på mellemskoletrin og i overbygning.

Kilde: Gyldendal.dk

Bibliografi

2014  Fanny flytter – Operation Gekko (børnebog)

 

Fanny flytter – operation gekko af Kirsten Sonne Harild

af Ann-Kristined. 6. december 2014
Hvad sker der, når en 12-årig pige, hendes mor, deres hund, morens kæreste og hans sønner flytter sammen i et næsten faldefærdigt hus på solskinsøen Bornholm og hvorfor hedder bogen egentlig ”Operation Gekko”? Kirsten Sonne Harild har med ”Fanny Flytter – Operation Gekko” skrevet en fornøjelig lille bog, der blev givet ud som e-bog på […]