0 kommentarer

Den åbne dør af Anders Bodelsen

af d. 23. oktober 2009
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

100

Udgivet

2007

ISBN

87-00-31084-0

 

I sommeren 1954 rejser en gruppe unge mennesker til Sverige for at opleve den sidste totale solformørkelse i århundredet i Skandinavien.
Men mens alle har rettet deres øjne mod formørkelsen, forsvinder en ung kvinde ved navn Frida. Hun vender aldrig tilbage igen, og ingen ved tilsyneladende, hvad der er sket med hende, eller hvor hun er.
42 år senere beslutter Alan, en af deltagerne på Sveriges turen sig for, at han vil prøve at finde ud af, hvad der skete med Frida.

Bogen er inddelt i 12 kapitler, der alle er breve, skrevet af de personer der var med i Sverige. Det er en anderledes roman, end jeg er vant til at læse, men på denne måde er man som læser i stand til at høre alle personers mening og holdning til tingene, og man føler, at man får alt med, selvom det en gang i mellem godt kan virke lidt rodet.

Romanen er en af de romaner, man ikke kan lægge fra sig igen. Den er super spændende lige til sidste side. Alligevel vil jeg ikke give bogen topkarakterer, da jeg synes, at handlingen var rodet og fordi jeg synes, at det var urealistisk, at folk meget detaljeret kunne huske hvad der skete for 42 år siden.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter