NYESTE
Født:
1992, Danmark

Zakiya Ajmi

Uddannet fra forfatterskolen.

Bibliografi

2016  Damen, drengen og anden

2020  Forestillingen

2020  Vulkan

2021  Sød og blød

2022  Spørg mig om alt

2022  Delvist møbleret

 

Delvist møbleret af Zakiya Ajmi

af Christian Møgeltoftd. 23. maj 2022
Nadja er på flugt fra sin voldelige mand, Jakob. Efter ophold på et fynsk krisecenter havner hun på en gammel gård i Hvalsø, befolket af malkekvæg og den skikkelige enkemand Jørgen. Med sig har Nadja sine to døtre, den hidsige skrigeballon Amina på fire og sekstenårige Lea, der har præcis samme alder som Nadja, da […]