NYESTE
Født:
1958, Sverige
Fotograf:
Adde Halmstad

Mariette Lindstein

MARIETTE LINDSTEIN, født 1958, blev som tyveårig draget ind i den kontroversielle nyreligiøse Scientology-bevægelse. I over tyve år arbejdede hun mange forskellige steder i kirken, inklusive på topniveau i sektens hovedkvarter uden for Los Angeles. I 2004 lykkedes det hende at slippe væk.

Ud over sin forfattervirksomhed holder Mariette Lindstein foredrag for myndighedspersoner og socialrådgivere om farerne ved sekter.

Kilde: Gyldendal.dk

Bibliografi

2015  Sekten på Tågeøen

2016  Sekten der genopstod

2017  Sektens børn

2018  Vit krypta *

2019  Sprickor i jorden *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

 

Sektens børn af Mariette Lindstein

af nordstrandend. 9. maj 2021
”Sektens børn” er tredje og sidste bind i serien om sekten Via Terra, der opererer fra Tågeøen. Forfatteren har selv været del af Scientology-sekten i 25 år, og det er på den baggrund hun har skrevet triologien, der brutalt beskriver, hvordan man kan lokkes ind i en sekt og fastholdes der. Bøgerne er ikke en […]

Sekten der genopstod af Mariette Lindstein

af nordstrandend. 11. oktober 2020
Andet bind i den planlagte spændingstrilogi om sektbevægelsen Via Terra. Forfatteren har selv været fanget i Scientology-sekten i 25 år og bygger sine personer og handlinger på egne oplevelser, dog med spændingsforfatterens privilegie, at lægge til og trække fra. Som læser væmmes jeg ved, hvordan sekten fastholder deres medlemmer og tyranniserer frafaldne medlemmer og håber […]

Sekten på Tågeøen af Mariette Lindstein

af nordstrandend. 9. marts 2020
Flot debut af svenske Mariette Lindstein, der har skrevet Sekten på Tågeøen – første bind i en planlagt spændingstrilogi om sektbevægelsen Via Terra. Forfatteren har selv været fanget i Scientology-sekten i 25 år og bygger sine personer og handlingen på egne oplevelser, dog med spændingsforfatterens privilegie, at lægge til og trække fra. Flere scener er […]