NYESTE
Født:
1947, Danmark

Niels Frederik Westberg

Uddannet journalist. Tidligere lærer på Journalisthøjskolen. Har arbejde for Dagblade Information og Ekstra Bladet.

Bibliografi

1996  Nådens felt (noveller)

2009  Tabloid

2011  Engleprocessen

2015  Hjertets mørke

2016  Sidste akter

 

Sidste akter af Niels Frederik Westberg

af Splintd. 31. januar 2017
Lægen der gerne hjælper folk med at dø. Ikke fordi de som sådan er døden nær, men fordi de lider af smerter fra en særlig type hovedpine og derfor betaler ham for hjælpen til at begå et assisteret selvmord. Hvorfor gør han det, når han godt ved det er ulovligt, tja han har på en […]