NYESTE
Født:
1937, USA
Hjemmeside:
http://billcosby.com/

Bill Cosby

Bill Cosby, William Henry Cosby, Jr (født 12. juli 1937 i Philadelphia, Pennsylvania, USA) er en amerikansk skuespiller og komiker.

Cosby startede sin karriere i 60’erne som stand-up komiker. Han er i Danmark først og fremmest kendt fra TV-serien The Cosby Show, der kørte fra 1984 til 1992.

Cosby har siden 25. januar 1964 været gift med Camille Olivia Hanks som er i slægt i ret nedadstigende led med Nancy Hanks, Abraham Lincolns mor. Han tog en doktorgrad i 1976 ved University of Massachusetts i Amherst.

Han er den første skuespiller med afrikansk oprindelse, som er blevet tildelt en Emmy-pris.

Bibliografi

1986  Mit liv som far (biografi)
1987  Tiden løber (biografi)
1990  Kærlighed og ægteskab (biografi)
1992  Barndom (biografi)

 

Mit liv som far af Bill Cosby

af nordstranden (m.k.poulsen)d. 10. august 2011
Hyggelig, sjov og letlæst. Bill Cosby, som vi kender fra den amerikanske TV-serie som Dr. Huxtable, har skrevet en lille bog om, hvordan det er at være far. En skæg bog for os, der har børn – og slet ikke en manual til kommende fædre om, hvordan man griber jobbet som far an. Der er […]

Kærlighed og ægteskab af Bill Cosby

af nordstranden (m.k.poulsen)d. 1. februar 2010
Hyggelig og humoristisk historie om Bill Cosbys tidlige erfaringer med det andet køn – med piger! Og om hvordan han endelig fandt den eneste ene, som han har fejret sølvbryllup med. Om forskellen på drenge og piger – ikke kun fysisk, men også psykisk – fortalt med et glimt i øjet. Selv om bogen har […]