NYESTE
Født:
1946, USA

Anita Shreve

Amerikansk forfatter, oprindelig uddannet lærer.

Bibliografi

1993  Tid eller sted?

1995  Passion

1996  Tilflugt

1997  Vægten af vand

1998  Pilotens koner

1999  De faldne kvinders hus

2001  Deres sidste møde

2002  Huset ved kysten

 

 

Pilotens koner af Anita Shreve

af nordstrandend. 7. februar 2016
Kathryns mand Jack er pilot, og de bor i smukt hus i en lille by med deres teenagedatter og har indrettet deres familieliv, så de lever ét liv, når Jack er hjemme – og ét liv, når han er på vingerne.  Et harmonisk ægteskab, hvor man giver plads til hinanden og nyder hinandens selskab. Der […]