NYESTE
Født:
Danmark

Ole Tornbjerg

Vinder af Politikens krimi konkurrence 2010 sammen med ægtefællen Jeanette Øbro Gerlow. Tornbjerg har sit eget produktionsselskab, Chili Film

Bibliografi

2010  Skrig under vand

2011  Djævelens ansigt

2013  Evas sidste nat

2014  Det norske job

2015 Drengen fra Godhavn

2016  Pigen og vogteren

2024 Lys over folket

 

Lys over folket af Ole Tornbjerg

af Vibeke Holm Andersend. 17. marts 2024
Da Eskild og Gudrun i 1967 søger og får jobbet som forstanderpar på Baunehøj Højskole, går en drøm i opfyldelse. De kommer fra jobs som lærere på en anden højskole, og nu får de en fantastisk mulighed for at præge højskolen ud fra deres egne idealer og drømme. Men…. Det er ikke helt så let. […]

Pigen og vogteren af Jeanette Øbro Gerlow & Ole Tornbjerg

af Christian Møgeltoftd. 13. december 2016
Hvor er livet aparte: I efteråret 2016 udsender Politikens Forlag to vidt forskellige krimier. Jussi Adlers nye Afdeling Q-ting, som på forhånd er sikret bestsellerstatus – og er ren folkekomedie a la Olsen Banden. Samt Øbro & Tornbjergs nye med kriminalpsykologen Katrine Wraa, som sikkert får mådelige salgstal – men er noget af det mest […]

Skrig under vand af Øbro og Tornbjerg

af Lars Poulsend. 6. september 2015
Det er længe siden jeg har set så flad en spændingskurve i en krimi. Den flytter sig ikke meget over nulpunktet i det meste af bogen, før den så til gengæld eksploderer overdrevent hen over de sidste sider. Kathrine Wraa er profileringsekspert og psykolog, netop hjemvendt fra England hvor hun har boet og arbejdet en […]

Det norske job af Øbro & Tornbjerg

af Saspigend. 24. november 2014
Katrine Wraa og Jens Høgh er tilbage for fuld skure. Kriminalpsykologen Katrine er gravid med hendes og efterforskeren Jens’ første barn, som de glæder sig vildt meget til. Katrine er lige vendt tilbage til politigården efter sin suspendering, da der kommer en melding ind af Jim Hellberg, der er en dansk undsluppet drabsmand og smugler […]

Skrig under vand af Øbro & Tornbjerg

af Hindd. 9. december 2012
“Skrig Under Vand” er en yderst spændende moderne krimi, som leder fokus hen på, hvordan en barndom fyldt med problemer og omsorgssvigt kan give et menneske massive psykiske problemer, og på hvordan utroskab, affærer, drama og intriger kan lure under enhver tilsyneladende velfungerende familie. En psykolog med speciale i kriminalitet, Katrine Wraa, bliver fyret fra […]

Skrig under vand af Øbro & Tornbjerg

af Dipyd. 4. oktober 2010
Katrine Wraa er psykolog og har i en årrække arbejdet for politiet i England sammen med deres førende profileringsekspert. Hun bliver nu headhuntet hjem til Danmark og skal arbejde i Drabsafdelingen i København. Katrine bliver hurtigt kastet ud i en makaber mordsag, hvor en fødselslæge er stukket ned i sin forhave. Katrine efterforsker sagen sammen […]