0 kommentarer

Forbandelsen – det magiske ur 2 af Lotte Og Sally Qvistorff Og Sharf

af d. 16. februar 2011
Info
 
Sideantal

170

Udgivet

2006

ISBN

87-91867-08-8

Originaltitel

Forbandelsen

Udgave

1.udgave

 

”Det magiske ur” 2. del er en medrivende bog om tvillingerne Lukas og Anna og deres gode ven marskandiseren Stromeier, der giver Lukas et ur, der ikke går som det skal. Allerede samme nat begynder Lukas at have mærkelige drømme om en diamant, og det underlige er at hans søster drømmer nøjagtig det samme.
Under et besøg på Louvre-museet med deres forældre, som de er på sommerferie i Paris med, opdager tvillingerne at diamanten er Regentdiamanten, en af de franske kronjuveler.
Men så lyder alarmen og diamanten bliver stjålet.
Dette bliver starten på tidsrejser til Indien i 1600-tallet, Frankrig under revolutionen og Napoleonstiden og senere også Rusland, da den hemmelighedsfulde munk Rasputin havde sin gang ved hoffet.
Bogen er absolut spændende med gode beskrivelser af de foreløbig 3 historiske perioder, tvillingerne og Stromeier bliver vidne til.
Men på en måde bliver det ensformigt at læse om den ene, der kommer galt af sted efter den anden.
Bogen er udstyret med persongalleri, et referat fra første del og en beskrivelse af Regentdiamantens historie, så det er ikke svært at finde hoved og hale på historien, selvom man ikke har læst 1. del

Derudover stiller 2. del mange gode spørgsmål, der ligger op til en spændende 3. del.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter