NYESTE
Født:
1961, USA

Henry Rollins

Henry Lawrence Garfield blev født i Washington D.C., USA.

Han er komponist, har blandt andet været sanger i Rollins Band, ejer et pladeselskab, er skuespiller og spoken word artist.

Bibliografi

1987  Pissing in the Gene Pool

1989  Art to Choke Hearts

1990  High Adventure in the Great Outdoors

1990  Bang!

1991  One from None

1992  Black Coffee Blues (tekster) *

1992  See a grown man cry/now watch him die

1992  Art to Choke Hearts and Pissing in the Gene Pool

1993  Now Watch Him Die

1994  Get in the van: On the road with Black Flag

1996  Eye scream

1996  Do I come here often?

1997  The portable Henry Rollins

1997  The first five

1998  Solipsist

1998  The Best of 2.13.61

2000 Smile, you’re travelling

2001  Rollins in the Wry

2001  Real Conversations, No.1 (Henry Rollins Jello Biafra Lawrence Ferlinghetti Billy Childish) (Real Conversations

2002  Unwelcomed Songs: Collected Lyrics 1980-1992

2004  Broken summers

2005  Roomantarian

2006  A Dull Roar: What I Did on My Summer Deracination

2006  Fanatic!: Songs Lists and Notes from the Harmony In My Head Radio Show

2009  A Preferred Blur: Reflections, Inspections, and Travel in All Directions

2009  A Mad Dash (Introspective Exhortations and Geographical Considerations 2008)

2010  1000 Ways to Die

2011  Occupants: Photographs and Writings

2013  Before the Chop: LA Weekly Articles 2011-2012

2014  A Grim Detail: Destination Documentation and Multi-Continental Self Examination 2009-2010

 

Smile, you’re travelling af Henry Rollins

af Jens Markvardsend. 17. november 2021
Henry Rollins var sanger i punkbandet Black Flag, derefter sanger i sit eget band, Rollins Band, og bogen her er dagbogsnotater fra Rollins Bands sidste år. Den starter bagfra rent kronologisk, med en rejse gennem det vilde Afrika, hvor han får renset ud efter et hårdt, deprimerende og tumultarisk år, hvor Rollins Band oplevede at […]

Black Coffee Blues af Henry Rollins

af Jens Markvardsend. 29. juli 2011
I ‘Black coffee blues’ er multikunstneren Henry Rollins’ tekster repræsenteret gennem fablerier, dagbogsnotater, og digte. Halvdelen af bogen udgøres af ‘124 worlds’. 124 tekster om depraverede middelklasses amerikanere. Teksterne svinger i længde fra blot få linjer til et par sider. Emnet er gennemgående tilfældig sanseløs vold og selvmord. Kun i alt for få tilfælde fornemmes […]