0 kommentarer

Tango 4 af Niels Ole Qvist

af d. 7. november 2008
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

294

Udgivet

2008

ISBN

978-87-02-07120-7

Originaltitel

Tango 4

Udgave

1.udgave

 

Bogen man har svært ved at slippe! Jeg købte den fordi jeg har flere venner der har været i Irak og gerne ville have et lille indblik i hvad der sker dernede. Det fik jeg og mere til. Når man læser de første kapitler bliver man taget ind i en verden som kun de færreste kender, og nok de fleste er modstandere af, men alligevel er vi nysgerrige, for de er der jo for at forsvare vores land!

Nyhederne fortæller kun lidt dernede fra og blæser det altid op når der er omkommet en dernede, forståeligt nok, men hvordan er deres hverdag? Det får vi fortalt i denne bog. At der også er dage hvor de er trætte af at kigge på de samme mennesker. Man får også en ide om at de rejser ud som drenge, der tænker meget på sex og kvinder, men som de er derude bliver de MÆND! Og de fortjener al respekt for altid.
Bogen er svær at slippe når man først er gået i gang og det kan hurtigt bliver til en søvnløs nat, for man skal lige læse den næste side med også. Læs den, fordi du kender nogle der er dernede, skal derned eller fordi du er nysgerrig om hvad dine skattepenge også går til og respekter de mænd resten af dit liv.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter