NYESTE
Født:
1962, USA

Harlan Coben

Amerikansk forfatter. Født i New Jersey, hvor han bor idag med sin kone og fire børn.

Bibliografi

1990  Play Dead *

1991  Miracle Cure *

1995  Deal Breaker (Myron Bolitar serie no.1) *

1996  Drop Shot (Myron Bolitar serie no.2) *

1996  Fade Away (Myron Bolitar serie no.3) *

1997  Back Spin (Myron Bolitar serie no.4) *

1998  One False Move (Myron Bolitar serie no.5) *

1999  The Final Detail (Myron Bolitar serie no.6) *

2000  Darkest Fear (Myron Bolitar serie no.7) *

2001  Sig ikke noget

2002  Gådefuld forsvinden

2003  Sidste advarsel

2004  Vildledt

2005  Den uskyldige

2006  Løftet (Myron Bolitar serie no.8)

2007  I skoven

2008  Hold tæt

2010  Forsvundet

2010  På fersk gerning

2012  Bliv hos mig

2013  Seks år

2014  Savner dig

2015  Den fremmede

2016  Holdt for nar

2016  Hjem

2018  Giv ikke slip

2019  Led ikke efter mig

*) Ikke udgivet på dansk

 

Hold tæt af Harlan Coben

af Christian Møgeltoftd. 15. december 2020
Da den uhyggelige mand langsomt og velovervejet smadrer alle knogler i hendes ansigt, forstår hun i starten ikke, hvad det handler om. Erkendelsen kommer, men da er det for sent. Samme lede satan får fat i en anden yngre kvinde lige efter, at hun har købt legesager til sine børn. Også hun er uforstående, mens […]

Løftet af Harlan Coben

af Christian Møgeltoftd. 10. december 2020
En del mandlige spændings- og krimiforfattere har en forkærlighed for at skabe hovedpersoner med superhelteegenskaber, som er rendyrket i et militært elitekorps. Træmænd udadtil, men med en aldrig svigtende sans for retfærdighed. Svenske Jan Guillou fik kolossal succes med adelsmanden Carl Hamilton, britiske Lee Child tjener millioner på sin stenhårde Jack Reacher – og amerikaneren […]

Led ikke efter mig af Harlan Coben

af Camilla Henningsend. 21. september 2019
Led ikke efter mig er nyeste skud på stammen fra amerikanske Harlan Coben. Er du til masser af spænding, så er dette en bog for dig. Romanen handler om Simon, hvis datter er stukket af hjemmefra. Selvom han har aftalt med sin kone, at der ikke er mere, de kan gøre, så kan Simon ikke bare […]

Giv ikke slip af Harlan Coben

af Camilla Henningsend. 5. juli 2018
Harlan Cobens nyeste roman Giv ikke slip er for dig, der elsker thrillers og sammensværgelser. Bogen handler om politimanden Nap, der for 15 år siden mistede sin bror og dennes kæreste til en tragisk ulykke. Få dage efter forsvinder hans livs kærlighed. Selv så mange år efter er Nap stadig plaget af begivenhederne. Da en politimand […]

Giv ikke slip af Harlan Coben

af Lars Poulsend. 13. juni 2018
Endnu en spændende og velskrevet historie fra Harlan Coben. Selv om forfatteren har mange gode og spændende (og enkelte knap så gode) bøger bag sig, formår han alligevel med “Giv ikke slip”, næsten at overgå sig selv. I 15 år har politimanden Nap Dumas forsøgt at finde svaret på, hvad der i virkeligheden skete med […]

Hjem af Harlan Coben

af Lars Poulsend. 4. februar 2018
Det er de færreste meget produktive og ditto populære forfattere der kan holde stilen og kvaliteten i alle deres bøger. Ind imellem kommer der noget fra dem, hvor man bare tænker “øv”. Et eller andet sted er det på sin vis betryggende, for så er de jo også bare mennesker – ligesom mig. Et andet […]