NYESTE
Født:
1963, Danmark
Fotograf:
Morten Holtum, 2013

Lasse Bo Andersen

Lasse Bo Andersen er født i Vordingborg i 1963, men bor nu på Østerbro, København.

Han er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus og cand.mag i historie og filosofi fra Københavns Universitet. Har tidligere arbejdet som gymnasielærer ved Espergærde gymnasium. Debuterede som forfatter i 1997.

Læs mere her.

Bibliografi

1997  Romerrigets fald som orientaliseringsproces (faglitteratur) 

1999  Fremmed og fordærvet (faglitteratur) 

2009  Den syvende engel (ungdomsbog) 

2013  De udødeliges by (fantasy) 

2013  Forbandelse

 

Den gale doktors vanvidsmikstur af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 7. december 2021
Sophus B. Christensen der er leder af Aarhus Film-compagni, er i stæk konkurrence med de mange filmselskaber der dukker op i kølvandet på stumfilmens succes. Han vil nu prøve at lave en langfilm over hele tre spoler, men manuskript ryger for næsen af ham til en anden filmproducent. Nu er gode råd dyre, for på […]

Forbandelse af Lasse Bo Jensen

af Ulla Weishauptd. 14. september 2013
Bagerst i vores krybdyrshjerne har vi alle en rem af forfædrenes tro på ånder og besværgelser, og tro mig – under læsning af denne bog bliver der åbnet til denne del af vores hjerne. Vi følger elektroingeniøren Joakim Nielsen, der er indlagt på den psykiatriske afdeling for udredning af skizofreni. Men der er noget som […]