NYESTE
Født:
1949, Belgien

Jean Dufaux

Uddannet journalist.

Begyndte at skrive til tegneserier i 80’erne.

Bibliografi

1998  Rovdyr 1

2012  Conquistador – del 1

2013  Conquistador – del 2

2013  Conquistador – del 3 *

2015  Conquistador – del 4 *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Conquistador – del 2 af Jean Dufaux

af Bjarne Jensend. 24. juni 2021
E-Voke er endelig klar med andel del af Conquistador, en historie der strækker sig over fire albums, og det ser desværre ud til, at vi må vente helt til januar ’22 for at få fortsættelsen. Det bliver en lang ventetid, for det er en yderst spændende historie, der er blandet af lige dele autenticitet og […]

Rovdyr 1 af Jean Dufaux

af Bjarne Jensend. 20. januar 2021
Forlaget E-vokes evne til at opsnuse oversete små tegneserie mesterværker er i en klasse for sig. Rovdyr har f.eks. 22 år på bagen, men det er nu ikke noget man bemærker i det stemningsfulde værk. Måske lige bortset fra at Twin Towers er med på et par billeder. Selve værket virker nærmest tidsløst og kunne […]

Conquistador – del 1 af Jean Dufaux

af Bjarne Jensend. 15. november 2020
Conquistador er betegnelsen for de opdagelsesrejsende fra den iberiske halvø, der i 1500-tallet rejste til især Mellemamerika, hvor de hærgede, erobrede og koloniserede. En af de mest kendte er Hernán Cortés, der nok er mest berømt for at smadre azteker riget i det nuværende Mexico. Alt dette er også omdrejningspunktet for E-vokes nyeste udgivelse, der […]