NYESTE
Født:
1949, Belgien

Jean Dufaux

Uddannet journalist.

Begyndte at skrive til tegneserier i 80’erne.

Bibliografi

1998  Rovdyr 1

2012  Conquistador – del 1

2013  Conquistador – del 2

2013  Conquistador – del 3

2015  Conquistador – del 4

 

Rovdyr 1 af Jean Dufaux

af Bjarne Jensend. 20. januar 2021
Forlaget E-vokes evne til at opsnuse oversete små tegneserie mesterværker er i en klasse for sig. Rovdyr har f.eks. 22 år på bagen, men det er nu ikke noget man bemærker i det stemningsfulde værk. Måske lige bortset fra at Twin Towers er med på et par billeder. Selve værket virker nærmest tidsløst og kunne […]

Conquistador – del 1 af Jean Dufaux

af Bjarne Jensend. 15. november 2020
Conquistador er betegnelsen for de opdagelsesrejsende fra den iberiske halvø, der i 1500-tallet rejste til især Mellemamerika, hvor de hærgede, erobrede og koloniserede. En af de mest kendte er Hernán Cortés, der nok er mest berømt for at smadre azteker riget i det nuværende Mexico. Alt dette er også omdrejningspunktet for E-vokes nyeste udgivelse, der […]