NYESTE
Født:
Danmark

Pia Konstantin Berg

Dansk forfatter. Arbejder med Web TV produktioner.

Bibliografi

2016  Vi var engang

2018  Egne veje (novelle: Ahornskellet)

2018  Halvvejs rundt om søen

2019  Selvvalgte vildveje

2020  På den anden side

2020  Dagmars decembermission

 

Dagmars decembermission af Pia Konstantin Berg

af Splintd. 29. januar 2021
Skal vi klippe vore julehjerter sammen… eller skal vi skilles? Altså hvis Dagmar kunne bestemme så skulle forældrene skilles, for så kunne hun måske blive en af de seje i klassen, sammen med sin bedste ven, hvis hans forældre også blev skilt. For alle de seje har skilte forældre og har derfor to værelser, får […]

På den anden side af Pia Konstantin Berg

af Line Holm Andersend. 6. september 2020
Anmeldereksemplar Helle er død. Christian står alene tilbage med to store børn, Line og Martin, og efternøleren Emma. Christian har til tider svært ved at overskue livet som alenefar, men heldigvis træder særligt Line men også Martin til, og hjælper med at holde familien oven vande. Samtidig prøver Line at finde ud af hvad hun […]

Selvvalgte vildveje af Pia Konstantin Berg

af Line Holm Andersend. 4. august 2019
Helle er gravid, og det var slet ikke planen. Hende og Christian var jo lige nået frem til, at en skilsmisse var den eneste rigtige løsning. Men den plan sættes på hold af graviditeten, og Christian kaster sig hovedkuls over projekt baby, mens Helle, som i et forsøg på at fortrænge graviditeten, arbejder mere end […]

Halvvejs rundt om søen af Pia Konstantin Berg

af Line Holm Andersend. 1. februar 2019
I Halvvejs rundt om søen følger vi ægteparret Helle og Christian, deres to børn Martin og Line, og Lines klasselærer Katrine. Helle og Christians ægteskab har længe skrantet, og er aldrig blevet rigtig godt igen efter Helles sygdom. Skilsmissen lurer, men hvornår er det, om nogensinde, det rigtige tidspunkt at bryde familien op? Før eller […]

Egne veje af Kim Karmark m.fl.

af nordstrandend. 15. oktober 2018
Sjovt påfund – en række forfattere har fået til opgave at skrive en novelle med den gade, de bor på, som omdrejningspunkt. Hvor tit har man ikke selv lavet historier om, hvem der mon bor i et eller andet hus – om ikke på ens egen vej, så i kvarteret eller på en vej, man […]

Vi var engang af Pia Konstantin Berg

af Line Holm Andersend. 10. september 2016
Mille er 27 år, og lever et liv kendetegnet ved druk, panikanfald og ensomhed. Hun burde skrive sit speciale færdigt, men hverdagen drukner i angsten for at være alene, og frygten for egentlig nærhed. Og frem for at skrive på specialet, begynder hun at skrive breve. Brevene er på forhånd bestemt til aldrig at blive […]