0 kommentarer

Under Rovi’s beskyttelse af Aage Lassius Læfelder

af d. 16. oktober 2008
Info
 
Sideantal

276

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7691-896-5

 

”- Saber, er du der? Det gik op for mig, jeg sad og tænkte på ingenting. – Ja. Hvor skulle jeg ellers være…. geni! – Udviklingstrin 10! Nu var jeg vågen igen. – Ja! – 10 B! – Ja! – Min skat, Saber. Det er hvad vi har her. – Du forstår sandelig at skrue ferieforventningerne op. – Kald det hvad du vil, men jeg har kontakt med et 4 mands overvågningsteam fra ROVI…. M’ere, tilføjede hun. Du ved hvad det betyder? Det vidste jeg. Det betød, at ROVI; her ude i kanten af galaksen, havde været ude for en overraskelse. ”

”ROVI serien” er en sci-fi fortælling, hvor hver enkel bog i serien, på indtil videre 8 bøger, kan læses i forlængelse af hinanden, som en lang roman, eller hvert for sig.
”Under ROVI’s Beskyttelse” er første bog i serien og tryllebinder læseren fra første side.
Man føres igennem mange af Saber’s spændende eventyr i galaxen, hvor han, sammen med sin intelligente 80 meter store rumskib, Thoris, oplever lidt af hvad universet har at byde på.
Bøgerne er skrevet i et sprog, som gør det svært at lægge dem fra sig igen.

Aaage Lassius Læfælder har været selvstændig hele sit liv og har spredt sig over mange erhverv. Den daglige rutine er ikke noget for ham, og når noget føles som det, skifter han til et nyt erhverv. Nysgerrigheden driver ham hele tiden videre. Nu er han nået så vidt, at ham vil have de bøger, han har skrevet på de sidste mange år, udgivet. Nu hvor han har fundet tiden til at tage det med ro og hellige sig at skrive bøger har han udgivet sin øjesten – ”ROVI serien.”

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter