0 kommentarer

Unleash the Night af Sherrilyn Kenyon

af d. 26. februar 2010
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

337

Udgivet

2006

ISBN

0-7499-3630-4

 

Det har aldrig været let at være Marguerite D’Aubert Goudeau. Hun er datter af en U.S. senator, hun har ingen mor, hendes far presser hende konstant og hendes eneste ven Nick er forsvundet, højst sandsynligt død. Nej, Maggie har det overhovedet ikke let. Og det bliver langt fra lettere da hun møder den mystiske fremmede Wren.

Wren arbejder som afrydder i den bar som Nick plejede at komme i, og så snart han fik øje på Maggie, ændrede begge deres liv sig. Som Maggie har Wren heller aldrig haft det let, dog er hans problemer meget anderledes end hendes. Han har ingen forældre, fordi de slog hinanden ihjel, han er kun menneskelig om natten, og han er langt fra den sociale type. Alligevel bliver han mærkeligt draget af Maggie, og da han fornemmer at hun er i fare, sætter han sit eget liv på spil for at redde hende.

Sammen har de mange ting at kæmpe imod – Maggies far, Wrens genetiske arv, der er til stor fare for alle omkring ham inklusiv Maggie, og så er der også lige Wrens pengesultne slægtninge, der vil gøre alt for at få Wren af vejen – selv skade Maggie for at nå ham. Hvordan pokker skal det unge par kunne kæmpe imod alle de forhindringer?

‘Unleash the Night’ er den 9. bog i Sherrilyn Kenyons serie ‘Dark-Hunter’. Dog er alle bøgerne enkeltstående og kan sagtens læses separat.

I mine øjne har Sherrilyn Kenyon en fantastisk gave; hun kan tage de mest twistede og ødelagte personer og gøre dem yderst elskværdige. I alle de bøger jeg har læst af hende, har der været en plaget hovedperson, der kun kan reddes af kærlighed. Det kan måske lyde som en kliché, men Kenyon tilføjer et lille ekstra fantasy-twist, der bringer et friskt nyt pust til noget gammelt.

Dog skal det siges, at fantasy-twistet i denne bog var for indviklet og slet ikke godt nok beskrevet. Jeg kunne godt have tænkt mig en mere udførlig forklaring på den skabning Wren er – en Were-Hunter. Han har en evne til at forvandle sig til en tiger eller leopard, men der er mange andre regler, som ikke bliver udførligt beskrevet, og det er virkelig en skam, for det kunne have gjort bogen perfekt. Men som det er, er handlingen (og de hede scener) nok til, at bogen ikke lander helt nede på kvalitetsskalaen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter