NYESTE
Født:
1978, Danmark

Ry Kristensen

Opvokset i Thy, og er uddannet lærer og arbejder på Jebjerg skole.

Bor i Skive med sin kone og to børn

Bibliografi

2014  Nissernes hemmelige verden (børnebog)

2016  Super 4 (fantasy)

2016  Den blå drage – det blå æg (børnebog)

2017  Den blå drage starter i skole (børnebog)

2017  Drillenisserne (børnebog)

2017  Drageland (fantasy)

2018  Super 4- Zombiehjernen (fantasy)

2018  Den blå drage 3 – Øvelse gør mester (børnebog)

2019  Den blå drage 4 – Rosas mor får kræft

2019  Dragesten

2020  Super 4 – Robothæren

2021  Banditter i CO2-habitter

 

 

Banditter i CO2-habitter af Ry Kristensen

af Splintd. 1. april 2021
Miljøet er vigtigt og dyrelivet betyder rigtig meget. Vores planet kan ikke klare sig uden at vi gør noget for at sikre at fremtiden bliver mere miljøvenlig. Og det ved vores ene hovedperson alt om. Ham og en kammerat stjæler derfor nogen fisk, for at sætte dem ud i naturen. Men fiskene dør og da […]

Den blå drage 5 – Blå er bange af Ry Kristensen

af Splintd. 24. september 2020
Der var en, to, tre og fire og nu er der en femte bog i serien om Den blå drage. Bogen giver selvfølgelig mest mening hvis man har læst de andre, men da historierne er separate, kan man sagtens læse denne nr. 5 for sig selv, hvis man først nu er stødt på historien. Dragebørnene […]

Super 4 – Robothæren af Ry Kristensen

af Splintd. 24. maj 2020
Tredje og sidste(?) bog i Super 4 serien af Ry. Og selv om den starter hvor toeren slutter, så kan man godt læse den for sig selv, men man får meget mere ud af den hvis man har læst de første bøger, da man så allerede kender til hovedpersonernes kunnen. Vi er igen med på […]

Super 4 – Zombiehjernen af Ry Kristensen

af Splintd. 24. maj 2020
Vi starter præcis hvor den første i serien slutter. Og man får nok mest ud af at have læst etteren først, men man kan godt læse toeren separat. For historien er en helt anden. De fire børn bliver hentet og taget med til udlandet. Her skal de sammen med nogen soldater hjælpe med at udrydde […]

Super 4 af Ry Kristensen

af Splintd. 24. maj 2020
Dette er første bog i Super 4 serien. Og den starter lige på og hårdt. Vi møder Max som kommer fra en familie der ikke har de store midler. Han vil gerne vinde en ny cykel, men det er andenpræmien i en konkurrence og desværre – syntes han – vinder han førstepræmien. Et ophold på […]

Dragesten af Ry Kristensen

af Bjarne Jensend. 17. september 2019
En lille misforståelse gjorde, at jeg kom til at læse ”Dragesten” af Ry Kristensen, og det var en af de bedre misforståelser. Det er første bog i en ny serie, ”Dragehjerte”, og den henvender sig fra 9 år og opefter, men vi voksne kan nu også være med. De to søskende, Le og Mark på […]