0 kommentarer

Mørkemanden af Lotte og Søren Hammer.

af d. 12. januar 2017
Info
 
Sideantal

403

Udgivet

2016

ISBN

978-87-02-21899-2

Udgave

1. Udgave 1. oplag

 

“Mørkemanden” er syvende bog i serien om Konrad Simonsen og hans efterforsknings-team, bestående af Klavs, Komtessen, Arne og Anica.

Konrad er stoppet med at arbejde som drabschef for ca.to år siden og er nu ansat i Firmaet, hvor han bliver tildelt en sag om en fynsk udviklingshæmmede brandstifter. Der er dog noget lyssky over den sag, for der er noget som regeringen har “glemt” at fortælle om sagen dengang, da brandstifteren bliver anholdt for en brand i Jelling, hvor tre mennesker brænder inde. Konrad har nu til opgave, at løse sagen og finde frem til sandheden, men den er mere omstændig, end han havde forestillet sig.

Imens arbejder hans gamle team, nu med Arne i spidsen, på en sag om en afhugget hånd. En mand er blevet overfaldet og ud af hans jakkelomme falder der en hånd. Da dette sker til en fernisering, hvor der tilfældigvis er en fotograf til stede, ender det på landets avisforsider. Det er dog ikke sådan lige at finde frem til ejeren af hånden, og desuden er hånden blevet væk. Da Oscar, som manden der er blevet overfaldet hedder, selv bliver kidnappet og vender tilbage med kun en hånd, tager sagen fart.

Nu er det store spørgsmål, hænger de to sager sammen eller hvordan?

Lotte og Søren Hammer har skrevet en hæsblæsende krimi. Der er fart på hele vejen igennem, og selv om Konrad ikke længere er en del af drabsafdelingen, fungerer det fint, at afdelingen stadig er en del af serien omkring Konrad.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Bedømmelse
Karakter