0 kommentarer

Maestra af L.S. Hilton

af d. 20. juli 2016
Info
 
Sideantal

350

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4364-5

Originaltitel

Maestra (engelsk)

Udgave

1. Udgave

 

Maestra handler om en ung pige kaldet Judith, som prøver at få en fod indenfor i kunsthandlens verden. Hun har fået arbejde på et prestigefyldt auktionshus, men som en underbetalt assistent, selvom hun er meget ambitiøs og har styr på tingene. Aftenerne bruger hun på byens mindre pæne (lødige) klubber. Her arbejder hun som værtinde, og prøver at få kunderne til at købe så meget som muligt. Dette gør hun for at få penge nok til hverdagen.

En dag præsenterer hendes chef et nyt værk, som de skal have på auktion, men ved nærmere eftersyn kommer hun på sporet af et stort kunstsvindel. Da hun gør sin chef opmærksom på dette, bliver hun fyret på gråt papir.

På hendes natarbejde kommer der en kunde, som ender med at blive hendes faste kunde. Han inviterer hende med til den franske Riviera. Dette er ikke noget hun normalt gør, men hun får lov til at tage en ven med. Her møder hun en verden fuld af penge, og opdager at der også er en del hemmeligheder. Turen ender ikke som hun havde planlagt, og dette bliver starten på en lang rejse, som fører hende gennem Europa, hvor hun gør alt for at redde sit liv. Her møder hun mange forskellige mennesker, som får betydning for hendes rejse.

Maestra er en bog med meget uventet spænding, og der sker hele tiden noget nyt. Det er ikke nemt at forudsige, hvad der sker. Synes at den er lidt mærkelig at læse, da man ikke får alle de oplysninger, som Judith her. Dette giver nogle gode overraskelser.
Det er første bog i en psykologisk thriller-serie, som jeg helt klart kan anbefale, hvis man godt kan lide en ungdomsbog blandet med krimi. Skal helt klart læse anden bog når den udkommer.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter