NYESTE
Født:
1963, Danmark

Peter Mygind

Peter Mygind er en dansk skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer og foredragsholder. I årene 1988 til 1992 blev han uddannet på Statens Teaterskole og blev kendt som den komiske skuespiller på tv og havde i 1995 succes med figuren Score-Kaj. Siden har han medvirket i et utal af spillefilm og teaterstykker blandt andet på Det Danske Teater, Rialto Teatret, Betty Nansen Teatret og Det Kongelige Teater. Ligeledes har han medvirket i populære tv-serier som Riget, TAXA, Krøniken, Nikolaj og Julie og Anna Pihl.

Mygind har deltaget i flere kampagner for social ansvarlighed, og holder desuden foredrag om vold og mobning, blandt andet på baggrund af, at hans søn to gange er blevet overfaldet umotiveret.

Bibliografi

2013  Myginds mission (biografi)

 

Myginds mission af Peter Mygind

af Splintd. 25. november 2014
“Du skulle aldrig have været skuespiller”, “Du er talentløs”, “Hvor er det synd for hans søn at have sådan en latterlig far”… Jo Peter Mygind har hørt lidt af hvert og alligevel er han blevet det han gerne ville, nemlig skuespiller m.m.! Peters søn blev overfaldet umotiveret 2 gange og familien måtte i terapi og […]