NYESTE
Født:
Sverige, 1952

Anne-Marie Berglund

Svensk forfatter, født i Helsingfors. Skriver primært om det at være pige/kvinde. ‘Krabbens ansigt’ er en samling af hendes noveller fra flere forskellige værker.

Bibliografi

1977 Luftberusningen *

1978  Mellan extas och fångenskap *

1980  En ödets gunstling (noveller) *

1983  Flicklekar *

1987  Staden vid gränsen *

1989  Dansa min flicka *

1990  Kvinnorna klär sig till brudar i år *

1991  Dam med dåligt rykte på sin vanliga runda *

1994  Raserier *

1997  Episoderna: 33 reseminiatyrer *

2000  Jag vill stå träd nu *

2002  Dagen då jag tog ledigt från romanen *

2005  Breven till mamma *

2016  Krabbens ansigt (noveller)

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Krabbens ansigt af Anne-Marie Berglund

af Splintd. 22. juli 2016
Forskellige noveller fra forfatterens tidligere udgivelser. Bl.a. fra “Episoderna” og “Raserier”. Her er 13 forskellige noveller, hvoraf den ene er i tre afsnit. De kan sagtens læses hver for sig, men læser man bogen ud i et, så er der alligevel en sammenhæng på en måde. Der er en af novellerne, som skiller sig lidt […]