Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/bogrummetwp.dk/public_html/wp-content/themes/steam/inc/post-loop.php on line 142
Født:
1966, Norge
Fotograf:
May B. Langhelle

Eirek Wekre

Født i Oslo, Norge.

Uddannet økonom. Arbejder som finansiel rådgiver ved siden af forfatterskabet.

Bibliografi

2005  Spill uten regler*

2006  Terbovens liste*

2008  Operation Snehvide

2009  Operasjon isbjørn*

Operation Snehvide af Eirek Wekre

En nytårsaften afbrydes al strøm i hele Oslo og en del af omegnen. Da strømmen kommer tilbage kan man konstatere, at de to tredjedele af den Norske oliefond, ca. 1200 milliarder er forsvundet. Værdipapirerne er forsvundet ud i “cyberspace” sammen med statens IT ansvarlige. Oplysningerne må under ingen omstændigheder komme ud, da det efter al sandsynlighed vil medføre en finansiel katastrofe for hele Norge. Hege Tønnesen fra sikkerhedspolitiet bliver sat på sagen sammen med adskillige andre fra diverse instanser bl.a. efterretningstjenesten og diverse ministerier.
Hege er gift med Yngve, som netop er ved at skrive en bog om den tidligere og nu afdøde norske olieminister Evensen. Det var ham, som i sin tid ledte forhandlingerne om fordelingen af den norske kontinentalsokkel. Det viser sig, at der er visse sammenhænge mellem Evensens efterladte notater og den bortkomne oliefond.

Bogen er spændende, og plottet er godt, om end måske er en smule langtrukken. Dog ikke mere end at jeg gerne vil læse den næste bog fra Eirik Wekre.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

 Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bogrummetwp.dk/public_html/wp-content/themes/steam/functions/loop.php on line 58
HELLO!
FIND OS
Web af Ligefrem