0 kommentarer

Fredag, lørdag, søndag af Christine Lind Ditlevsen

af d. 16. juni 2015
Info
 
Sideantal

141

Udgivet

2015

ISBN

9788763840477

 

Handling…
I denne bog følger vi Kats weekend fra fredag til og med søndag, hvor hun tåger igennem København. Hvordan en weekend kan ændre alt, når alkoholen kommer indenbors, når man ødelægger sit forhold til sin bedste veninde. Denne weekend er en weekend fyldt med druk, sex og skyld, og en refleksion over livet som ung.

Bedømmelse…
Denne bog er måske i top 3 over mærkelige bøger som jeg har læst friviligt (forstået på den måde at det ikke er en jeg er tvunget til at læse i skolen) Sproget er ekstremt moderne og jeg skulle hele tiden sidde og koncentrere mig om hvad ordene egentlig betød, for det var et moderne sprog som jeg ikke kendte. Dette gjorde også at bogen føltes lang at læse. Kat som person, virker meget forvirret og usympatisk. Hun har svært ved at forholde sig realistisk til tilværelsen. Sejler derud af i weekenden med tilfældige mennesker, men virker også til at sejle alle ugens andre dage.

Flere steder på nettet har jeg læst, at denne bog skulle være Danmarks svar på YA. Det håber jeg virkelig ikke, for så er det virkelig trist. Bogen har slet ikke den aura over sig som f.eks. amerikansk YA har. Bogen er for moderne og socialrealistisk til mig.

Bogen er kort, og det er også det bedste ved bogen. Jeg vil umiddelbart have svært ved at anbefale denne bog til nogen, andet end hvis man virkelig interesser sig for dansk litteratur og nye måder at skrive på, for handlingsmæssigt er det en lang tåge at vandre sig ud i.

1/5

Bedømmelse
Karakter


Vær den første til at skrive en kommentar!
 
Skriv en kommentar »

 

You must log ind for at skrive en kommentar