NYESTE
Født:
Danmark

Bibliografi

2021  Forbrydelse og saft : digte, anekdoter og sandheder

2019  101 poetry slam ideer : tanker, tips og tricks, øvelser og inspiration + det løse

2018  Visitkort : udvalgte digte og tekster med noter

2009  Træfpunkt 2 : jura, moral, kunst
2008  Træfpunkt : 8 telefonsamtaler med efterord af Søren Dixen

1998  Cyberspace : en monolog
 

Forbrydelse og saft af Peter Dyreborg

af Splintd. 16. december 2021
Det er en fin lille digtsamling som rummer små anekdoter, små øjeblikke og små sjove historier som forfatteren har oplevet med sin datter. Det er hans måde at reflektere lidt over at han ikke ønskede at blive far før han blev det og at han på nogen måder er fulgt med fordi det gør man. […]