NYESTE

Bibliografi

2018  Løb, håb og wienerbrød

2018  På mål for Amir

2020  Det er jo bare fodbold

2020  Et godt match

2020  Kun et øjeblik

2020  Bitch!

2021  Det forbandede stadion

2021  Uro

2021  Antons nye træner

2021  Askov mod Visby

2021  Antons fætter

2022  Det forbandede fodboldhold

 

Det forbandede fodboldhold af Nanna Kühle

af Splintd. 30. november 2022
Teknisk set er dette en fortsættelse til bogen “Det forbandede stadion”, men historien er enkeltstående og man behøver ikke have læst den første for at kunne følge med. Bogen handler om de to venner Thor og Alfred som begge holder med fodboldholdet Trandby og de opdager ret hurtigt at der er noget helt galt, da […]

Det forbandede stadion af Nanna Kühle

af Splintd. 11. august 2021
Jeg kan ikke kategorisere denne som en børnebog, men den henvender sig til større børn og unge. Og som voksen får man også en god historie. Den faldt mig lidt tung i starten, men da jeg kom i gang blev jeg helt opslugt. Det er en velskrevet og fangende fortælling som gør en nysgerrig. Fodboldfan […]