NYESTE
Født:
1975, Danmark
Hjemmeside:
https://www.lifli.dk/

Eva Nølke

Jeg er uddannet cand.scient. i biologi og har bl.a. arbejdet som forsker og gymnasielærer. Jeg har i den forbindelse udgivet en række faglitterære artikler.

Mit hjerte har dog altid banket for skønlitteraturen, og jeg skrev min første lille historie som otteårig. Siden er det blevet til en række noveller og en enkelt roman. I 2003 vandt jeg Jyllands-Postens novellekonkurrence; det var en stor oplevelse, og det gav mig troen på, at mine skriverier også kunne have værdi for andre.

Jeg har tidligere opbygget og drevet litteraturportalen lifli.dk, hvor flere af mine noveller har kunnet læses. Nu bruges hjemmesiden til at præsentere mit forfatterskab.

Kilde: www.lifli.dk

Bibliografi

2020  På myretur til Strømpeland

2021  En tur til Malmö (noveller)

 

På myretur til strømpeland af Eva Nølke

af Splintd. 4. april 2021
Victor er en tur i parken som så mange gange før. Han finder en sten og pludselig befinder han sig i myrernes hjem. Men det må da være en drøm? Han møder andre myrer, han møder en professor og Maria, som også er endt hos myrerne. Og for at de alle skal kunne komme hjem […]

En tur til Malmö af Eva Nølke

af e-laeserend. 25. marts 2021
”Skæbnefortællinger” er en undertekst til bogens titel, og skæbnen spiller absolut ind i alle novellerne. Livets alvor når personernes veje i ægteskabet går hver sin vej, og den svære situation opstår. Den fattige ydmyge flygtning som prøver at samle penge sammen ved at sælge sine varer på stranden og den arrogance og uvenlighed han mødes […]