0 kommentarer

Trofæ af Steffen Jacobsen

af d. 22. februar 2013
Info
 
Sideantal

427

Udgivet

2013

ISBN

978-87-7137-071-3

 

Elisabeth Caspersen er en utrolig rig arving til et stort dansk firma. Efter hendes fars død finder hun dog en forfærdelig amatørfilm i hans pengeskab, som får hende til at tro at hendes far har myrdet uskyldige mennesker for sjov. Elisabeth hyrer derfor Michael Sander, som er en eksklusiv privatdetektiv, til at undersøge hvad der virkelig er sket.

Politikommissær Lene Jensen undersøger et selvmord i Holbæk hvor en eks-soldat har hængt sig i sin have dagen efter sit eget bryllup. Umiddelbart kan dødsfaldet forklares som selvmord, men det viser sig hurtigt at der er nogen som ikke er interesserede i at Lene Jensen graver for meget i sagen.

Michael Sander og Lene Jensen tvinges af omstændighederne til at samarbejde, for det viser sig at der er sammenhæng mellem de sager som de efterforsker. Der er dog meget stærke kræfter som med alle midler vil forhindre dem i at finde frem til sandheden.

Jeg har ikke læst krimier af Steffen Jacobsen før, men jeg skal absolut have fat i hans tidligere bøger. Denne bog holdt mig på pinebænken faktisk fra start til slut. Spænding hele vejen igennem og en slutning som jeg synes holder. Jeg elsker simpelthen når jeg som læser ikke er sikker på hvad pokker der egentlig foregår, og får lov at gætte løs til forfatteren binder det hele sammen på flotteste vis til sidst – intet mindre end en super krimi!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter