0 kommentarer

Klarhedens Flamme af Maud Mangold

af d. 13. januar 2019
Info
 
Sideantal

126

Udgivet

2005

ISBN

87-11-21412-0

Originaltitel

Klarhetens Låga

 

Kan du godt lide fantasi? Så må du lige kigge med her.
Ordet W.I.T.C.H står for pigernes navne: W for Will, I for Irma, T for Taranee, C for Cornelia og H for Hay Lin. Pigerne starter med at være helt normale piger, men så en dag finder Taranee et armbånd med fem små sten: en turkis, en sølv, en grøn, en rød og en pink. De farver er W.I.T.C.H. farverne! Pigerne forvandler sig til W.I.T.C.H piger og får magiske kræfter.
På alle Taranees billeder er der en mærkelig skygge som ikke var der da hun tog dem. Hvad kan det mon være? Holdet Witch må tage afsted på en fantastisk rejse, hvor de skal rede verdnen og møder vilde dyr, mærkelige væsner, en lille sur mand med svampeformet hat og en blå flamme og en masse andet.
Denne bog er en af mine yndlings bøger, fordi jeg elsker historier hvor de har magiske kræfter, og godt kan lide når piger gør overnaturlige ting. En bog til børn i alderen 10 år og op eller som højtlæsnings bog for lidt mindre piger.
Der findes mange forfattere der har skrevet Witch bøger fx Lene Kaaberbøl og derfor er de også rigtig gode på hver deres måde. I denne bog er det D. Baldoni der har tegnet de fedeste billeder, der også gør at man kan følge bedre med i hvad der sker.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter