0 kommentarer

Uskyld 2. Døden i Gentofte af Christian Møgeltoft

af d. 6. november 2015
Info
 
Sideantal

360

Udgivet

2015

ISBN

978-87-997606-1-9

Udgave

1. udgave

 

Skønt! Så kom 2’eren på hylderne. “Uskyld 2 – Døden i Gentofte”……..
Christian Møgeltoft har endnu mere action, kærlighed og sex end i “Uskyld”. Sigøjner er blevet ældre eller har måske blot fået lidt mere livserfaring. Han er heldigvis en endnu mere lækker og uskyldig ung mand og stadig ubevidst om dette. Et sjældent syn i dag.
En skøn fornemmelse og glæde flyder gennem kroppen når man læser om Sigøjners nyopdagede syn og kendskab til hvad kvinderne gør ved – og for – ham, midt i mord, gåder og diverse pinsler. Romanen byder på super lækker læsning, masser af uhygge, fyldt med kærlighed, bitterhed, had, sorg mennesker imellem – og ikke mindst sprogbruget er levende og fyldt med supersjove anekdoter fra 70’erne som mange af os husker så godt.
Var man vild med hash’en og Christiania i “Uskyld” må man i denne “nøjes” med Parkovsvej og diverse “Gentofte” hvor den nok så smukke unge hippie alias Sigøjner bliver til mand og finder ud af hvad livet også kan være. En skøn rejse ned af memory lane; stationær telefon, grønne telefonbokse, portvin…..
Slutningen vil jeg ikke røbe, dog er den fin og tankevækkende og ikke mindst stiller gode spørgsmålstegn til moralen og etikken i vores tidsalder.
Jeg er vild med måden hr. Møgeltoft skriver på; enormt velformuleret, jeg bryder ofte ud i latter, og sidder tilbage med et lille smil og tænker hvor gammel mon Sigøjner er i bog 3. Jeg under alle krimiinteresserede at læse denne bog, og start gerne med “Uskyld” som udkom i 2014.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter