NYESTE
Født:
1982, Danmark

Bibliografi

2010  Nørd eller nar – Amalie. Nørd eller nar – Sander

2012  Farlige fotos

2012  Kæreste-krise!

2013  En halv Hannah

2013  Modeldrømme

2013  Taberliv tur-retur – Malou : Taberliv tur-retur – Anna

2014  Rose & Lótus

2015  Før jeg forsvinder helt

2015  Ælle bælle alene

2015  Provinspiger

2016  Sammen til stregen

2018  Evig vinter

2018  Malstrøm

2018  Solfald

2019  En verden til forskel

2019  Nora

2019  Mathilde

2019  Gabrielle

2019  Vicky

2020  Alias Anneke

2020  Bare vær dig selv?

2020  Alfred og Lilli

2020  Iben og Sky

2020  Liva og Bobby

2020  Hugo og Leo

 

Alias Anneke af Louise Roholte

af Line Holm Andersend. 1. december 2020
Det er utroligt, hvor mange usympatiske og irriterende karakterer man kan komme ind i en bog. Bogen handler egentlig om Anneke, en single kvinde sidst i 30’erne, der hverken har mand eller børn, men til gengæld er tilfreds med sin karriere og livet med sin kat. Alle de mennesker, der omgiver Anneke, er dog ikke […]