0 kommentarer

When af Victoria Laurie

af d. 1. august 2019
Info
 
Sideantal

336

Udgivet

2015

ISBN

9781484700082

Originaltitel

When

 

Maddie Fynn har altid kunne se tal over folks hoveder. Hendes tidligste minde er præget af de mystiske tal, men da tallene stemmer overens med den dag hendes far dør, indser Maddie og hendes familie at tallene hun ser, er dødsdatoer. Da Maddie en dag ser en ung drengs dato nærmer sig, fortæller hun det til hans familie, men Maddie hverken kan fortælle hvorfor eller hvordan han dør. Når drengen forsvinder den dag Maddie havde forudset, bliver hun hurtigt involveret i efterforskningen, og i takt med at flere unge mennesker forsvinder bliver Maddie mere og mere set som en trussel.

“I was like a whirlpool of tragedy, and anybody who dared to get too close to me could get sucked in and drown. Like I was drowning right now.”

Min vurdering

Jeg synes at bogen var ganske god. Den er hurtig at læse og man bliver som læser revet med ind i historien med det samme. Jeg havde ingen anelse om hvem morderen var og jeg blev ved med at gætte helt indtil slutningen. Hver gang jeg troede at jeg vidste hvem morderen var, skete der noget nyt som pegede på en anden person. Victoria Laurie formåede at få mig til at tvivle på alle karakterer – endda Maddies bedste ven. Det bedste ved hele bogen var dog, at der ikke var særlig meget romantik. Normalt er jeg pjattet med kærlighed i mine bøger, men i denne bog passede det slet ikke ind og jeg var taknemmelig for at det slet ikke var der. Det gjorde nemlig at fokusset var på efterforskningen og Maddies egne problemer. Maddie er blot en genert gymnasieelev med et uskyldigt teenage crush (som kun bliver nævnt få gange).

Alt i alt synes jeg at det var en helt fantastisk læseoplevelse, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg læser en bog af Victoria Laurie.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter