0 kommentarer

Broderskabet af Robyn Young

af d. 13. februar 2011
Info
 
Sideantal

570

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7108-087-2

Originaltitel

Brethren

Udgave

1.udgave

 

”Broderskabet” er en fantastisk fortælling om våbendrageren Will, der drømmer om at blive tempelridder. Han har alle forudsætninger for, at drømmen skal gå i opfyldelse, men da hans mentor bliver dræbt, og Will kommer under en præst med andre og større ambitioner, går drømmen midlertidigt i vasken. Samtidigt forelsker Will sig i en ung kvinde, hvilket ikke gør sagen bedre.
Da Will´s far bliver henrettet under et korstogt i det hellige land, og forholdet til hans livs kærlighed bliver afbrudt, føler han at meningen med livet fortoner sig i det fjerne, og at den eneste løsning er, at kæmpe i korstoget.
Det og jagten på en bog der kan ødelægge tempelridderordenen sender Will ud på en rejse, der kræver mod, udholdenhed og tro.
Bogen er godt skrevet, men desværre har korrekturen ikke gjort det, de er betalt for, og derfor er der en del stavefejl. Derfor mangler den femte stjerne. Kan man se hen over stavefejlene, er bogen en stor oplevelse, og man vil glæde sig til slutningen af marts, hvor bog nr. 2 i trilogien udkommer.
God fornøjelse.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter