NYESTE
Født:
1969, Danmark

Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Dansk forfatterinde.

Uddannet Cand Mag i Film- og Medievidenskab ved Københavns Universitet. Har blandt andet arbejdet som ekstern universitetslektor, informationsmedarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke i Nepal, finansredaktør for Yahoo! og redaktionschef på Krak. Debuterede i 2010 med romanen “Lette rejsende”.

Læs mere her.

Bibliografi

2010  Lette rejsende

2014  Fald

2016  Happy ending

2018  Happy family

2019  Happy Hour

2020  Sanatoriet

 

 

Sanatoriet af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af Vibeke Holm Andersend. 22. november 2020
I 1928 starter læge Hannah Neumann i sit nye job på Sølund Nervesanatorium. Fire unge kvinder har begået selvmord ved at gå i søen, og forstanderen Berg ansætter Hannah med det formål at undgå flere selvmord på stedet. Mest af alt af hensyn til stedets ry. Hannah kommer med nye, revolutionerende ideer til at behandle […]

Sanatoriet af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af nordstrandend. 20. november 2020
En virkelig skøn bog om psykiateren Hannah, der bliver ansat på Sølund Nervesanatorium i Sønderjylland i 1928. Hannah er atypisk for stedets ansatte. Først og fremmest er hun kvinde, og dernæst har hun været ansat i Wien, hvor hun arbejdede sammen med Freud. Nu vil hun overbevise ledelsen på Sølund om, at samtaleterapi er vejen […]

Happy hour af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af Ulla Weishauptd. 18. oktober 2019
Happy hour, er Anne-Sophie Lunding-Sørensens (1969) sidste bog i trilogien om anti-heltinden Elvira Gregersen. De to første bøger er Happy ending (2016) og Happy family (2018). Elvira udvider forretningen med hjælp fra rockervennen Uno. Hun flytter biksen ind i en super lækker lejlighed på Frederiksberg, med mulighed for at fordoble indtjeningen, men alt har sin […]

Happy familiy af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af Christian Møgeltoftd. 7. september 2018
Hvorfor drikker Jeppe? Hvorfor spiser Elvira? Misbrug har altid en årsag, og den skal som regel findes i en dunkel fortid med svigt og overgreb. Elvira er altid velskrivende Anne-Sophie Lunding-Sørensens aparte heltinde i Happy-serien, hvor vi med ”Happy Family” er nået til bind 2. Og underholdningsværdien er stadig i top. Forfatteren har fundet en […]

Happy Ending af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af Christian Møgeltoftd. 6. september 2018
Elvira Gregersen, 39, arbejder som telefondame og værtinde på et bordel på Vesterbro. Mens de udenlandske piger giver kunderne lækker massage med happy ending (!), forlyster Elvira sig med cremede chokolader, ostedryppende junkfood og alskens andre delikatesser. Munden står aldrig stille på den 148 kg tunge madamme. I dagtimerne bruger Elvira al sin iboende kreativitet […]

Happy ending af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

af Ulla Weishauptd. 28. maj 2016
Anne-Sophie Lunding –Sørensen har med sin nye bog Happy ending skrevet en fantastisk roman om en af vor tids antihelte, den evigt spisende og overvægtige 38 årige telefondame Elvira, der med sine 148 kg slæber sig gennem tilværelsen, både fysisk og psykisk. Elviras broder Sixten er narkoman og er kommet i en rigtigt skidt situation, […]