NYESTE
Født:
1976, Danmark

Bibliografi

2013  Livets port

2017  Jinn

2018  Måneskinsbanden

2019  Ellebæt : jagten på feernes skat

2020  Gitze og Mads

2021  Ellebæt – jagten på den stjålne skat

2022  Ellebæt – kampen om trylleplasteret

 

Ellebæt 2: Kampen om trylleplasteret af Kat Lassen

af Ulla Weishauptd. 30. juli 2022
Emma og Rasmus skal igen på ferie hos farmor. Men da de kommer er farmor væk, hun har lige været der for i køkkenet er friskbagte kanelsnegle så Emma går ud i haven og leder medens Rasmus passer på kanelsneglene, men han kommer nu også til at spise et par stykker. Heldigvis kommer farmor ud […]

Ellebæt 1: Jagten på den stjålne skat af Kat Lassen

af Ulla Weishauptd. 30. juli 2022
Uha et tordenvejr, Emma og Rasmus er på besøg hos Farmor, men de kan ikke sove, tordenvejret er lige over hus og lyder meget farligt. Men heldigvis er farmor oppe og de skynder sig ned og putter sig ind til hende. Farmor er så dejlig tryk og så er hun så god til at fortælle […]