NYESTE
Født:
1957, Skjern
Hjemmeside:
http://elisabeth.dk/

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Uddannet på Danmarks Radio/TV 1978-1980, hvorefter hun arbejdede i B&U afdelingen indtil hun kom med i rockgruppen Voxpop.

Voxpop opløstes i 1983, hvorefter hun fortsatte som solist, skrev tekster og bøger.

Bibliografi

1999  Dr. Dingeling (børnebog)

1999  Her er min mor – og andre nye børnesange (børnebog)

2001  Isdronningen

2002  Dingeling dansemus (børnebog)

2004  Elektriske Heidi (børnebog)

2005  Elektriske Heidi på tur (børnebog)

2009  Prinsessen i tårnet (børnebog)

2016  Bjørn på Bamsehospitalet (børnebog) (sammen med Rosa Gjerluff Nyholm)

 

Bjørn på Bamsehospitalet af Rosa Gjerluff Nyholm og Elisabeth Gjerluff Nielsen

af Splintd. 19. november 2016
Denne børnebog skiller sig lidt ud fra mængden, da den er skrevet i samarbejde med “Bamsehospitalet”, som er et landsdækkende projekt, frivilligt afholdt af over 200 læge og sundhedsstuderende. Med det særlige fokus at lære børn, at det ikke er farligt at skulle en tur på hospitalet. Den handler om Bjørn, der kommer med sin […]