NYESTE
Født:
1995, Danmark

Chano Jørgensen

Chano Jørgensen (f. 1995 i Sydhavnen, opvokset i Karlslunde) har brugt smaddermange penge på damer. Og har prøvet lidt af hvert i sit relativt korte liv. En heftig drøm om et liv som stand-up komiker blev skubbet til side af velmenende forældre … og tilfældighederne og damejagt lod ham testkøre karrierer så varierede som universitetsstuderende, tøjekspedient, konditor, musiker og nu kok på Guldkroen.
Det generer ikke Chano, at han ikke nødvendigvis har den korrekte baggrund for at træde til i et job. Så lærer han det sgu bare! Kører lidt på charmen. Gå-på-mod savner han ej. Og så alligevel. Tourette-agtige insta-stories bliver holdt frem for at se reaktionerne hos omverdenen og bliver også brugt som skjold for en forbløffende skrøbelig og følsom sjæl. Den sjæl bliver blandt andet udsat for jobbets pågående SoMe-attitude, hvor intet er hverken hemmeligt eller privat, og alt kan gøres grin med. Det gør han også selv.

(Kilde: Pressemateriale til ‘Epikrise’)

Bibliografi

2020  Epikrise (digte)

 

Epikrise af Chano Jørgensen

af Splint (I. Jørgensen)d. 28. april 2020
Et brud mellem to mennesker kan være rigtig hårdt. Især når der er svigt og utroskab imellem dem. Et brud kan være svært at komme videre fra, især hvis man ikke er den part der selv vælger at bruddet skal ske. Og selv om der sker svigt undervejs og der er løgne, så er der […]