NYESTE
Født:
Danmark

Patrick Steptoe

Hej! Mit navn er Patrick Steptoe. Velkommen til min portfolio!

Jeg er passioneret Illustrator, kunstner og designer.

Jeg skaber tegninger og grafik til bl.a børnebøger, plakater, blade, tv, tegneserier, musikvideoer, animation, produkter og kampagner.

Jeg nyder at visualisere stærke samfundsrelevante fortællinger, med en ofte satirisk tilgang, og gerne med en god portion sort humor.

Jeg kan tilbyde originale tegninger og kreationer i alle afskygninger, og tager med fornøjelse imod alt fra småopgaver, til større avancerede projekter.

Med en fortid som beklædningsdesigner, kan jeg også tilbyde professionel assistance med design af alt fra t-shirts, til mere kompliceret beklædning.

Jeg har ud over illustration og design, erfaring med skulpturbyggeri i sand, samt kunstnerisk modelbyggeri i papir, pap og andre materialer.

Ydermere tilbyder jeg også lejlighedsvis undervisning og workshops for børn, samt visuel udvikling og grafisk facilitering.

Jeg er far til 2, bor i København, og nærer omsorg for klimaet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kilde: patricksteptoe.dk

Bibliografi

2020  Repulsive attraction (tegneserie)

 

Repulsive attraction af Patrick Steptoe

af Splintd. 9. april 2020
Det er gyseligt, ulækkert, urealistisk, tankevækkende, anderledes med mere. Der er nærmest ikke et ord som ikke på en eller anden måde beskriver værket. Man får flere små fortællinger uden tekst og alle er meget detaljerede. Man kan hele tiden finde nye små detaljer undervejs. Men det er samtidig en tegneserie som er så grotesk, […]