NYESTE
Født:
1961, USA

James Rollins

Født i Chicago, USA. James Rollins er pseudonym for den amerikanske forfatter Jim Czajkowski. Han skriver også under navnet James Clemens.

Uddannet som dyrlæge i Univercity of Missouri. Efter universitetet flyttede Jim Czajkowski til Sacramento, Californien, hvor han åbnede sin egen dyrlægepraksis.
Begyndte at skrive under pseudonymet James Clemens, hans debutbog i fantasy genre Witch Fire udkom i 1999, efterfulgt af 4 bøger i samme serie.
Samtidigt skrev han under pseudonymet James Rollins i en helt anden genre, thriller med historiske og videnskabelige indgangsvinkler.
James Rollins (Jim Tjajkovskij) er udvalgt af læsere til at lave bogen bag filmen “Indiana Jones og krystalkraniet”.Gift og har to børn, bor i Sacramento, Californien.

Hjemmeside: www.jamesrollins.com

Bibliografi

1999  Subterranean*

2000  Excavation*

2001  Deep Fathom*

2003  Ice Hunt

2004  Sandstorm*

2005  Map of Bones*

2006  Den sorte Orden

2007  Judasstammen

2008  The Last Oracle*

2010  The Doomsday Key*

 

The Doomsday Key af James Rollins

af avnond. 25. september 2010
Denne bog har et fortrineligt plot, som i følge efterordet er bygget på virkelige historiske facts i bedste Dan Brown stil, men plottet er bedre, mere spændende og bogen derfor meget svær at lægge fra sig. En irsk munk skulle i det 12 århundrede have spået hvem paverne skulle være fremover – og det har […]

Den sorte Orden af James Rollins

af Palle Brunstrømd. 12. november 2008
”Den sorte orden” af James Rollins er en roman, hvor vi som læsere inddrages i nogle af 2. Verdenskrigs mysterier, hvor James Rollins på en fantastisk måde forstår at fortælle levende og spændende fra side 1 til side 453. Nazisterne havde under 2. Verdenskrig påbegyndt konstruktionen af et apparat, kaldet ” Klokken”, et apparat, hvor […]