NYESTE
Født:
1976, Danmark

Søren Nørby

Søren Nørby er marinehistoriker og forsker ved Forsvarsakademiet og har siden 2003 udgivet et væld af bøger og artikler om den danske flådes historie. Han er ph.d. fra Syddansk Universitet og har siden 2009 undervist Søværnets kommende officerer i søkrigshistorie. I 2018 blev han ansat til at varetage opgaven som Søværnets Historiske Konsulent.

Bibliografi

2018  Sænk skibene

2018  Når fjenden forsvinder : det danske flyvevåbens udvikling 1989-1999

2019  Beretninger fra de danske ubåde 1909-1999

2019  Flådeguide : det danske søværn i det 21. århundrede : skibe, organisation, opgaver

2020  Hverken ubesindig eller frygtsom : dramatiske beretninger fra Flådens historie

 

 

Hverken ubesindig eller frygtsom. Dramatiske beretninger fra Flådens historie af Søren Nørby

af Ulla Weishauptd. 19. november 2020
Med en militær baggrund i Den kongelige Danske marine, kan det nok ikke undre at da jeg så Søren Nørbys bog “Hverken ubesindig eller frygtsom. Dramatiske beretninger fra Flådens historie”,  tænkte jeg at den bog må jeg læse. Nu hvor jeg så er færdig med bogen, må jeg sige at den har levet op til […]