NYESTE
Født:
1986, Norge

Linn Strømsborg

Linn Strømsborg er født og opvokset på Furuset, som så mange andre gode folk før hende.

Bibliografi

Øya  2009

Roskilde (roman, 2009)

Furuset (roman, 2012)

Du dør ikke (roman, 2016)

Aldri, aldri, aldri (roman, 2019)

 

Aldrig aldrig aldrig af Linn Strømsborg

af Splintd. 26. september 2020
Børn skal man da have, eller skal man? Hvad hvis man aldrig har følt for at få børn? Hvad hvis man ikke ønsker at gøre som alle andre og få de der børn? Det har forfatteren her skrevet denne bog om. Og den fungere rigtig godt. For man kommer helt ind bag facaden og møder […]