NYESTE
Født:
1948, Danmark

Michael Gregaard

Uddannet bibliotekar, arbejdet ved Københavns Universitetsbibliotek og Det Kongelige Bibliotek.

Bibliografi

1984  Morgenens univers

1988  Drøm med åbne øjne

1996  Hvilken natur eller Nogle sider af skabelsen

1999  Nattens salt (digte)

2017  Stjernejæger (prosa)

 

 

Stjernejæger af Michael Gregaard

af Splintd. 2. november 2017
Jeg er faktisk meget i tvivl om hvor jeg skal placere denne bog, dette værk. Om den er en roman eller om den er som der står på den: prosa. Jeg ved ikke helt hvordan jeg selv ville kategorisere den. Men speciel og interessant er den helt klart. Og de smukke billeder i bogen som […]