NYESTE
Født:
Danmark, 1970

Jokum Rohde

Har læst teatervidenskab og filosofi ved Københavns Universitet. Udover romaner skriver han også til teater. Har modtaget flere priser.

Læs mere her.

Bibliografi

1994  Jonas bog

2001  Falkonmysteriet

2005  Löwenlandet (Noveller)

2006  København – Con Amore (I samarbejde med Søren Ulrik Thomsen)

2016  Trianglen

 

Trianglen af Jokum Rohde

af Splintd. 23. juli 2016
Det var en spøjs bog at gå igang med at læse. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men i hvert fald var det ikke det, som jeg læste, og det var så til gengæld en fordel. Jeg havde åbenbart regnet med, at bogen slet ikke ville fange, men det må jeg sige, den gjorde […]