0 kommentarer

Nymåne af Stephenie Meyer

af d. 26. januar 2008
Info
 
Sideantal

607

Udgivet

2009

ISBN

978-87-11-43525-0

Originaltitel

New moon

 

Hele familien Cullen, som består af Carlisle, Esme, Alice, Jasper, Emmet, Edward og Rosalie, er vampyrer. Da Edwards kæreste Bella bliver 18 år, forbereder Alice en fødselsdagsfest for hende. Da Bella og Edward kommer over til fødselsdagsfesten, starter de med at åbne gaverne. Bella skærer sig på noget gavepapir, og Jasper angriber hende. Edward når lige at redde Bella fra at dø.

Edward forlader Bella. Bella kan ikke klare det, og går hen og bliver deprimeret. Hun møder Jacob Black, en gammel ven. Han laver nogle motorcykler for Bella. Da de prøvekører dem, opdager Bella, at hun hører Edwards stemme i sit hoved, når hun gør noget farligt.

Jacob bliver Bellas bedsteven. Hun kan fortælle ham alt, men hun har aldrig fortalt Edwards hemmelighed til ham. En dag opdager Bella at Jacob er rigtig varm, hun tror, at han bare har fået influenza, men det har han ikke. Jacob begynder at undgå Bella, Bella kan ikke forstå hvorfor.

Hun opdager Jacobs hemmelighed, men vil stadig være venner med til Jacobs overraskelse. Jacob har lovet Bella at tage hende med ud at springe ud fra klippen (cliffdiving), men da Jacob ikke kommer, beslutter Bella at hoppe alene.

Alice ser Bella i et af hendes syner, og tror at Bella er død. Hun rejser hjem til Forks, for at besøge Charlie (Bellas far) i stedet for at se Charlie, ser Alice Bella. Da Edward tror at Bella er død, tager han til Italien for at begå selvmord og Bella må til Italien med Alice, for at forsøge at redde ham.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter