NYESTE
Født:
Sverige
Fotograf:
Model House Sweden

Elin Eldestrand

Elin Eldestrand har skrevet bøger det meste af sit liv. Men hendes forfatterskab tog for alvor fart, da hun i 2015 udgav 6 korte historier på Hoi Forlag. I 2016 udkom hendes første bog i serien om Charlie, En fremtida hemmafrus bekännelser. Drömmar och dilemman udkom året efter, og den tredje og sidste del skal efter planen komme i 2018. I 2017 udkom En kommende husmors bekendelser på dansk.

Elin Eldestrand har læst medie- og kommunikationsvidenskab og engelsk. Hun har erfaring både fra avisbranchen og fra film og tv. Elin er født og opvokset i Ludvika, men bor nu i Stockholm sammen med sin mand og sit barn. Ved siden af sit forfatterskab arbejder hun med administration og er medejer af en café i Ludvika.

(Kilde: Hoi forlag)

Bibliografi

2015  Seks korte historier

2016  En kommende husmors bekendelser

2017  Drömmar och dilemman

 

 

En kommende husmors bekendelser af Elin Eldestrand

af Vibeke Holm Andersend. 5. januar 2018
“Jeg vil definitivt ikke kalde mig en morder. Mordere er frygtelige, onde mennesker. Jeg er mere en ‘problemløser’.” Ordene er Charlies, hende møder vi første gang på hendes første skoledag i 1947, hvor hun oplever, at både læreren og en klassekammerat, Heksen Lömsk, kan være onde mennesker, der gør livet surt for en lille pige. […]